Over Dimix


Service, Kennis & Flexibiliteit !

Teamfoto Dimix Belux

Dimix levert gespecialiseerde printoplossingen, gerelateerde verbruiksartikelen en diensten aan professionele reclame productiebedrijven, signmakers, visueel communicatiespecialisten, lamineerbedrijven, fotolabo’s, … .

Ook industriële klanten die nood hebben aan professionele printoplossingen voor printing op groot formaat of voor het bedrukken van objecten vinden steeds meer de weg naar Dimix.

Klanten vinden in Dimix een ervaren totaalleverancier en betrokken gesprekspartner voor wie de uitdaging van de klant centraal staat.

Service, Kennis en Flexibiliteit zitten in ons DNA !


De juiste partner !

Dimix is de geschikte partner als u op zoek bent naar :

  • Een ervaren professionele gesprekpartner
  • Een ruim productaanbod met consistente productkwaliteit
  • Betrouwbare en snelle leveringen
  • Uitgebreide ondersteuning, oa. ook op vlak van colourmanagement
  • Training voor uw bedrijf

Opgeteld beschikt DIMIX over meer dan 35 jaar ervaring met printsystemen & producten uit de sign- en display branche.

Dankzij deze ervaring komt u bij ons meestal sneller tot een oplossing.

Dimix belux foto 3

 


Geauthoriseerd Benelux dealer van Mimaki !

Mimaki authorised partner

Dimix werkt samen met diverse leveranciers maar in het bijzonder zijn we trots op onze  intense samenwerking met Mimaki. Als geauthoriseerd dealer leveren en servicen we Mimaki printsystemen in de gehele Benelux.

Met bijna 20 jaar Mimaki ervaring zowel commercieel als in onze technische dienst maken we het verschil met de allerbeste serviceverlening.

Service die reeds begint bij het verlenen van het juiste advies voorafgaand aan de verkoop, het verzorgen van een degelijke opleiding na installatie en uiteraard ook het preventief onderhouden van de apparatuur & het repareren ervan wanneer er zich een defect voordoet.

De technische dienst medewerkers bij Dimix hebben daarbij de noodzakelijke opleidingen bij Mimaki doorlopen en beschikken over de tools om hun job efficiënt uit te oefenen.


Onze missie!

Onze missie en ambitie bij DIMIX is niet om de grootste, maar wel om de beste te zijn in ons vakgebied.

We bezoeken alle internationale vakbeurzen en blijven zo continue op de hoogte van de allernieuwste trends en materialen.

Ook ontwikkelen we digitale tools om het zakendoen voor onze klanten zo éénvoudig mogelijk te maken, bijvoorbeeld door middel van online bestellen.

Daarnaast willen we op het gebied van service en het onderhoud aan machines een voorbeeldbedrijf zijn waar de klant zich nog écht koning waant.

HIER GAAN WE VOOR !

Dimix -Belux - excellence


Lange termijn visie !

Dimix - Partnership

Bij DIMIX streven we naar langdurige relaties, uiteraard met klanten, maar ook met onze leveranciers en medewerkers. Met vele van onze klanten, leveranciers & medewerkers gaan de relaties terug tot de jaren 90 van de vorige eeuw.

Door klanten & leveranciers goed te kennen kunnen we optimaal adviseren en ervoor zorgen dat de geleverde producten en diensten leiden tot de gewenste resultaten en aldus voldoen aan de verwachtingen.

In de keuzes die we maken is onze langetermijnvisie steeds een doorslaggevende parameter. Dit blijkt niet enkel in de manier waarop we met relaties omgaan, maar ook ondermeer in onze voorkeur om producten te commercialiseren die waar mogelijk het milieu zoveel mogelijk sparen.

HIER STAAN WE VOOR !