Adviseurs


Liesbeth Houbrechts, Sales Manager

Liesbeth Houbrechts is binnen Dimix verantwoordelijk voor het verkoopsteam. Mensenkennis, inlevingsvermogen en gedrevenheid zijn Liesbeth haar sterkste eigenschappen. Zij is actief in de wereld van sign & display sinds 2004, toen zij haar carrière starte in het commerciele team van Multi-fix.

Liesbeth Houbrechts


Ives Jansen, Internal Sales

Eind 2015 heeft Ives géén seconde getwijfeld om met zijn jarenlange ervaring de opstart mee te helpen verwezelijken van Dimix Belux.  Ives is binnen Dimix Belux verantwoordelijk voor de interne verkoop en is het directe aanspreekpunt van de klant. Hij staat garant voor een flexibele en dynamische aanpak met een hoog service gehalte.

Ives Janssens - Dimix


Frederik Kuse, Account Manager

Na zijn grafische opleiding aan de HIGRO was Frederik een groot deel van zijn carrière actief bij een textieldrukkerij, waar hij zich opwerkte tot productiemanager. Deze ervaringen  nam Frederik mee naar Dimix waar hij commercieel verantwoordelijk is voor Oost en West Vlaanderen, Vlaams Brabant en een gedeelte van Brussel. Frederik is gedreven, loyaal en gaat tot het uiterste om zijn klanten steeds een oplossing aan te bieden.

Frederik Kuse - Dimix


Kris Meuwissen, Operational manager

Voor Kris bij Dimix actief was beklede hij diverse functies bij Multi-fix, de laatste 3 jaar als logistics & supply chain manager. Binnen Dimix Belux is Kris verantwoordelijk voor de operationele zaken (aankoop, logistiek, IT, klachten) en staat hij de binnendienst bij met raad & daad. Kris verzorgt ook de planning van de technische dienst.

Foto Kris Meuwissen - Dimix


Lars Vreeke, Eigenaar – Directeur

Lars geraakte in 1997 gepassioneerd door de wereld van sign & display toen hij zijn carrière startte bij Neschen Benelux en heeft sinds de microbe nooit verloren. In 2011 startte hij samen met een partner Dimix wat ondertussen is uitgegroeid tot een team met een 25-tal medewerkers. Binnen Dimix is Lars actief met het algemeen managment van de firma, het onderhouden van de relaties met leveranciers en met een aantal historische klanten.

Dimix - Lars Vreeke